Vatra s 'Tangom' i dalje na samom vrhu HR TOP 40

Pjesma Tango koju izvodi grupa Vatra ponovno je bila najpopularnija pjesma na 80 radijskih postaja u zemlji i tako se jedanaesti put našla na vrhu Službene nacionalne liste HR TOP 40, za koju sustav PlayKontrol prati emitiranje aktualnih singlova (do 12 mjeseci od objave kao službenog singla).

"Ovih je jedanaest tjedana proletjelo! Uistinu uživamo u uspjesima pjesme i stoga zahvaljujem ponovno svima vama koji puštate, slušate i plešete Tango!", zadovoljno je komentirao Ivan Dečak.

Iste pozicije kao i prošlog tjedna zadržali su Psihomodo pop s pjesmom Bejbi i dalje je broj 2, zanimljiv duet Gretta feat. Geby koji pjevaju Malena čvrsto drži treću poziciju, a Željko Krušlin i Latino su s pjesmom Ne trebam snove da te sanjam ponovno na broju 4.

U deset najemitiranijih radijskih singlova ušli su i BuđenjeNe govori više, Opća opasnostStranci, Boris NovkovićKunem ti se, Hladno pivoMessi i Sara ŠkugorVoljena.

Ovaj put imamo čak 8 novih ulaza, a to su: ElementalBolji si, FlyerSve je u redu, Bosutski bećariTrebam te još, Nina BadrićDan D, SilenteMorski ljudi, morske žene, Gibonni & Danilo SaccoNon credere, LeoJoš te sanjam i Ivana RadovnikovićNaše vrijeme.

Potpunu listu HR TOP 40 za 23. tjedan 2014. pogledajte i poslušajte ovdje
Potpunu listu HR TOP 40 za 23. tjedan 2014. u PDF formatu preuzmite ovdje

 

Kontakt

Unison hrvatski glazbeni savez
(sljednik bivšeg IHG-a)

Telefon: 01 3668 027
Fax: 01 3668 047
Adresa: Brozova 8a, Zagreb
E-mail: info@unison.hr