Vatra i dalje vlada nacionalnom listom, visoki ulaz za TBF

I u tjednu od 6. do 12. lipnja pjesma koja je ponovno naišla na izuzetni odjek kod publike i radijskih urednika je Tango. Tako je ponovno grupu Vatru smjestila na vladajuće mjesto službene nacionalne liste HR TOP 40.

Kao i prošlog puta Psihomodo pop je s pjesmom Bejbi konsatantan i nikome ne prepušta broj 2. Novi ulaz zabilježio je TBF sa svojim novih singlom Banane i u samo tjedan dana emitiranja stigao na visoko 3 mjesto.

"Vijest o direktnom ulasku našeg singla Banane na 3. mjesto HR TOP 40 dolazi nam kao prekrasno iznenađenje i najpozitivniji poticaj za rad na novom albumu koji trenutno snimamo. Hvala vam od srca što vrtite našu luckastu kreaciju. Banane prizivaju k sebi sve one koji su mladi u srcu i zatreskani u životne radosti. Želimo i vama da postanete ili ostanete takvi i do sljedeće avanture, ćao svima!", komentirali su dečki iz TBF-a.

Osim TBF-a koji je kao ovotjedni novi ulaz odmah ušao u deset najslušanijih radijskih singlova sustav PlayKontrol zabilježio je još čak devet novih ulaza. Na broju 20. Tomislav Bralić & Klapa Intrade predstavljaju nam svoju navijačku pjesmu Hrvatska. Četiri mjesta ispod, točnije na broju 24. očekuje nas zanimljiva suradnja Teške industrije & Slavonia banda, koji pjevaju o Ženi za utjehu. 32 mjesto rezervirano je za još jednu navijačku pjesmu Svi u Brazil koji izvodi Crosamba team, a samo 3 mjesta ispod Ante Cash pjeva o Vatrenim zmajevima.

Tu nije kraj navijačakim pjesmama, pa tako još jednom imamo Crosamba team i to na 36 mjestu, ali ovaj put izvode pjesmu naziva Go to Brasil. Novi ulaz i to na broju 37. zabilježio je Marko Tolja s novim singlom Back To Basics, a jedno mjesto niže ponovno nas očekuje jedna nova navijačka pjesma Danas igra Hrvatska koju izvode Hrvatski navijači & Unikat. Posljednja dva mjesta ovotjedne liste rezervirana su za grupu !ndigo 7 i pjesmu Osjećaj, te Tonya Cetinskog, koji pjeva o Ženi nad ženama.

Potpunu listu HR TOP 40 za 24. tjedan 2013. pogledajte i poslušajte ovdje
Potpunu listu HR TOP 40 za 24. tjedan 2013. u PDF formatu preuzmite ovdje

 

Kontakt

Unison hrvatski glazbeni savez
(sljednik bivšeg IHG-a)

Telefon: 01 3668 027
Fax: 01 3668 047
Adresa: Brozova 8a, Zagreb
E-mail: info@unison.hr