Vanna na vrhu HR TOP 40

01.03.2015.

 
U tjednu od 20. do 26. veljače na samom vrhu službene nacionalne liste radijskih singlova (ne starijih od godinu dana) dogodio se preokret.

Vanna je s pjesmom Probaj zauzela vodeću poziciju. A ovako je prokomentirala zavidno prvo mjesto: "Ne mogu sakriti svoje oduševljenje! Ovo je divna motivacija za mene i moje suradnike i dokaz kako vrijedi probati, nemati straha od izazova. Puno hvala producentu Denykenu i glazbenicima koji su sudjelovali u snimanju pjesme Probaj. Hvala publici, radijskim postajama i mojim vjernim fanovima".

Ekipa iz Elementala s pjesmom Goli i bosi ovaj je put zauzela visoko drugo mjesto dok su se Neno Belan & Fiumensi s prošlotjednog broja 14 popeli na treću poziciju s pjesmom.

Ovaj tjedan zabilježena su četiri noviteta: Nisam papak na broju 12 pjevaju Tonči Huljić & Madre Badessa, 22. pozicija rezervirana je ovaj put za Flyer i Pjesmu za dvoje, Mozartine feat. Neno Belan pjevaju o Rijeci snova i to na broju 28. Za kraj ovotjednih noviteta očekuju nas Sassja feat. Remi koje na 37. poziciji pjevaju o Etiketama.

Ovog smo se puta morali oprostiti od Vatre i njihovog velikog hita Tango jer smo se s njim družili puna 52 tjedna.

Potpunu listu HR TOP 40 za 9. tjedan 2015. pogledajte i poslušajte ovdje
Potpunu listu HR TOP 40 za 9. tjedan 2015. u PDF formatu preuzmite ovdje

 

 

Kontakt

Unison hrvatski glazbeni savez
(sljednik bivšeg IHG-a)

Telefon: 01 3668 027
Fax: 01 3668 047
Adresa: Brozova 8a, Zagreb
E-mail: info@unison.hr