Tony i dalje vodeći, Vanni visoki broj 2 na HR TOP 40

15.02.2015.

 

U tjednu od 6. do 12. veljače na tronu službene liste radijskih singlova ponovno je Krik Tonyja Cetinskog, a kao novi ulaz upisala se Vanna, koja je u prvom tjednu emitranja s pjesmom Probaj stigla na visoki broj 2.

"Što reći na ovu divnu vijest? Za nas koji se bavimo glazbom, ništa ne može biti ljepše od činjenice da pjesma dopire do publike i da se svidjela radijskim urednicima. Ova pjesma govori o samopouzdanju, pa je zahvaljujući ovakvom rezultatu u praktički prvom tjednu emitiranja i moje sampouzdanje dobilo dodatni impuls. Moram ovom prigodom zahvaliti sjajnom producentu Denykenu s kojim sam prvi put surađivala, ovo je i njegova zasluga. Ta suradnja pokazuje svu širinu glazbe, jer je Denyken, inače nagrađivan za svoje sjajne aranžmane i produkciju rock glazbe ovime pokazao kako kvalitetna glazba ne poznaje granice. Hvala svima kojima se pjesma svidjela, hvala slušateljstvu i radijskim postajama. Ovo je za mene veliki, veliki podstrek", komentirala je Vanna.

Treća pozicija je proteklog tjedna bila rezervirana za Massima i pjesmu Ispod nekog drugog neba.

Osim Vanne, ovotjedni noviteti još su i Damir Kedžo, koji je stigao na broj 6 sa svojim novim singlom Kada ljubav stisne zube, Žena boginja na 17. poziciji pjevaju Sinovi ravnice i na 32. mjesto stigao je Elemental s Goli i bosi.

Potpunu listu HR TOP 40 za 7. tjedan 2015. pogledajte i poslušajte ovdje
Potpunu listu HR TOP 40 za 7. tjedan 2015. u PDF formatu preuzmite ovdje

Kontakt

Unison hrvatski glazbeni savez
(sljednik bivšeg IHG-a)

Telefon: 01 3668 027
Fax: 01 3668 047
Adresa: Brozova 8a, Zagreb
E-mail: info@unison.hr