Saša Lozar na korak do 'Vjetrenjača'

 
 

Promjene na vrhu službene nacionalne liste radijskih singlova nisu se dogodile ni ovaj put. Naime, u tjednu od 3. do 9. listopada najčešči odabir radijskih urednika ponovno su bile Vjetrenjače Nine Badrić.

Pomak za pet mjesta napravio je Saša Lozar koji se s pjesmom Nitko kao mi popeo na visoko drugo mjesto.

"Presretan sam! Tako sam se osjećao kad sam ju prvi put čuo, kad sam snimao u studiju i kad je prvi put puštena na radiju. Nitko kao mi je stvarno prekrasna pjesma i hvala svima koji su ju pustili u svoje živote! Jednostavno su se poklopile stvari između publike, Skansija koji ju je producirao, moje ekipe i managementa. Jedva čekam da ju čujete uživo na nekom od koncerata pa da možemo pjevati zajedno! Još jednom, presretan sam!", rekao nam je Saša.

Na broju 3 očekuje nas Vatrin Saturn, a četvrtu poziciju zauzeli su Songkillers & Nikola Marjanović s pjesmom Dio mene. Peta pozicija HR TOP 40 rezervirana je za još jednu zanimljivu suradnju, a riječ je o pjesmi Malena koju izvodi Gretta feat. Geby.

Ovaj tjedan imamo dva nova rock ulaza. Na broju 24 grupa Sane poziva nas na Igru, dok se na 33. mjesto smjestila zanimljiva peteroka iz Psihomodo popa sa svojim najnovijim singlom Ona ludo pati.

Potpunu listu HR TOP 40 za 41. tjedan 2014. pogledajte i poslušajte ovdje
Potpunu listu HR TOP 40 za 41. tjedan 2014. u PDF formatu preuzmite ovdje

 

Kontakt

Unison hrvatski glazbeni savez
(sljednik bivšeg IHG-a)

Telefon: 01 3668 027
Fax: 01 3668 047
Adresa: Brozova 8a, Zagreb
E-mail: info@unison.hr