Neumorni Massimo i dalje osvaja radijske postaje


Foto: Walter

Suze nam stale na put pjesma je koja je prošlog tjedna ponovno harala hrvatskim radijskim eterom i tako dovela Massima šesti tjedan zaredom na vrh HR TOP 40. Sustav Playkontrol, koji za Institut hrvatske glazbe prati emitiranje čak 80 radijskih postaja, evidentirao je da je u tjednu od 22. srpnja do 28. srpnja ovaj singl bio sviran barem jednom na čak 49 radijskih postaja.

Promjena nema čak do petog mjesta. Na drugom su mjestu ponovno dečki iz Parnog valjka s pjesmom Samo da znaš, Isti kao ti na trećem mjestu pjeva Magazin, a na četvrtom mjestu i dalje je Crvena jabuka s pjesmom Imam neke fore.

Sa sedmog na peto mjesto skočio je Detour koji imaju Srce veliko, a istu poziciju, šesto mjesto i ovaj put ima Grijeh Natali Dizdar. U prvih 10 pjesama, točnije na sedmo mjesto strelovito je ušao novi singl Baruna koji su se nakon nekoliko godina diskografske pauze odlučili vratiti pjesmom Dobro došla mi u sjećanje. Tu su još i Tony CetinskiJednom u životu, Željko BebekGdje sam bio te Hladno pivoNa ovim prostorima.

Osim Baruna na listi imamo čak još šest noviteta. U mom zagrljaju novi je Oliverov singl s njegovog posljednjeg albuma, a ujedno i novitet na broju 11. Što sve Obožava Jelena Rozga provjerite  na broju 12., a na broj 25. stigla nam je Ivana Radovniković s pjesmom Traje noć, za koju je već snimila i videospot. Pravo ljetno osvježenje na broju 33 donosi nam grupa Mega BiteOvo ljeto. Davor Dretar Drele nedavno je s TS Mejaši snimio englesku verziju popularne Zorice s kojom su stigli do 34. mjesta HR TOP 40. Kako zvuči  svima dobro znana pjesma Jinxa Bye Bye Baby Bye u izvedbi Klape Kampanel poslušajte na 36. mjestu.

Potpunu listu HR TOP 40 za 30. tjedan 2013. pogledajte ovdje
Potpunu listu HR TOP 40 za 30. tjedan 2013. u PDF formatu preuzmite ovdje

Kontakt

Unison hrvatski glazbeni savez
(sljednik bivšeg IHG-a)

Telefon: 01 3668 027
Fax: 01 3668 047
Adresa: Brozova 8a, Zagreb
E-mail: info@unison.hr