Massimo prvi, Klapi Rišpet najviši ulaz na HR TOP 40


Sa snimanja spota Suze nam stale na put (Foto: Dušan Tončić) 

Massimo je ponovno s pjesmom Suze nam stale na put osvojio vrh službene nacionalne liste aktualnih radijskih singlova i tako četvrti put zaredom imamo istog pobjednika. Velikih promjena nije bilo ni s drugim mjestom, te je i ovaj put ono  rezervirano za rockere koji su radijskim eterom i listom  HR TOP 40 vladali punih osam tjedana.

Nakon Parnog valjka i Samo da znaš razloga za veselje zasigurno ima Klapa Rišpet koje prošli tjedan nije ni bilo na listi, a ovoga je zauzela čak zavidno treće mjesto. Riječ je o pjesmi Ćaća s kojom je Klapa Rišpet osvojila i Zlatnog galeba na 53. Splitskom festivalu.

Osim ove tri pjesme među prvih deset na listi nalaze se i Imam neke foreCrvena jabuka, GrijehNatali Dizdar, Srce velikoDetour, Jednom u životuTony Cetinski, Na ovim prostorimaHladno pivo, Obriši suzeIvan Zak i Begini te Gdje sam bioŽeljko Bebek.

Na listi najslušanijih 40 pjesama svoje mjesto pronašlo je još čak sedam noviteta. Osim već spomenute Klape Rišpet i pjesme Ćaća, nove pjesme na listi su Marko PecotićA kad bi te pita, Danijela Martinović – Capuccino, Studio Frendo feat. Luka Barbić i Phlagmma – Pipi, Tonči Huljić & Madre BadessaAjvar, te Mladen GrdovićTu se nosi bila boja.

Potpunu listu HR TOP 40 za 28. tjedan 2013. Pogledajte OVDJE
Potpunu listu HR TOP 40 za 28. tjedan 2013. u PDF formatu preuzmite OVDJE

Kontakt

Unison hrvatski glazbeni savez
(sljednik bivšeg IHG-a)

Telefon: 01 3668 027
Fax: 01 3668 047
Adresa: Brozova 8a, Zagreb
E-mail: info@unison.hr