Massimo ponovno na vrhu HR TOP 40


Foto: Bachrach & Krištofić

Na prijelazu iz 2014. u 2015. godinu Massimo je uspio smijeniti Vatru i s pjesmom Ispod nekog drugog neba zauzeti tron službene nacionalne liste radijskih singlova.

"Od samog početka vjerovao sam da pjesma Ispod nekog drugog neba ima magiju da se podvuče publici pod kožu i tjera ih da nesvjesno nogom udaraju ritam; a i ranije sam govorio da P'Eggy Martinjak ima glazbeni rukopis koji meni odlično leži. Ponosan sam na gitare koje sam odsvirao i mislim da smo ovoga puta P'Eggy i ja, u produkcijskom smislu, uspjeli dobiti bez pretjerivanja odličan, svjetski zvuk. Oduševljen sam činjenicom da i publika počinje polako osjećati isto što i ja, vezano uz pjesmu Ispod nekog drugog neba, a posebno me veseli izvedba te pjesme uživo, na koncertu 14. veljače u Domu sportova", komentirao je Massimo.

Vatra je sa Saturnom zauzela broj 2, dok se Ivan Zak s pjesmom Daleko popeo na visoko treće mjesto.

Ovaj tjedan imamo čak jedanaest novih ulaza: Jole je sa svojim Remek djelom na broju 4, a mjesto ispod zauzela je tamburaška sedmorka Dyaco s pjesmom Kad tad. Klapa Friži & Oliver Dragojević na osmoj poziciji pjevaju Pjaca moga grada, a na broju 9 Hari Rončević predstavlja pjesmu Da napišeš na nebu, s kojom će nastupiti na Zagrebačkom festivalu.

Među 40 najslušanijih radijskih singlova svoje mjesto, i to na 13. poziciji, pronašla je nova pjesma Iluzionist koju izvodi Natali Dizdar te grupa Gretta, koja je sa svojom Srećom došla do 15. mjesta. Tu je i Jasmin Stavros s pjesmom Normalna, koja se nalazi na broju 29. O čemu razmišljaš u snu na 31. poziciji pita se Boris Rogoznica, dok šest mjesta niže Leo pjeva Neka i mene ne bude.

Za kraj su nam ostala dva nova ulaza, i to Mate Bulić, koji na broju 38 pjeva Eh, da je srce stijena i na posljednjem mjestu ostao je Zaratino sa svojim novim singlom Meni treba.

Potpunu listu HR TOP 40 za 1. tjedan 2015. pogledajte i poslušajte ovdje
Potpunu listu HR TOP 40 za 1. tjedan 2015. u PDF formatu preuzmite ovdje

 
 

Kontakt

Unison hrvatski glazbeni savez
(sljednik bivšeg IHG-a)

Telefon: 01 3668 027
Fax: 01 3668 047
Adresa: Brozova 8a, Zagreb
E-mail: info@unison.hr