Massimo osvojio radijske postaje!


Sa snimanja spota Suze nam stale na put (Foto: Dušan Tončić) 

Najuspješniji aktualni singl domaćeg etera u tjednu od 1. do 7. srpnja  treći tjedan zaredom bila je Massimova pjesma Suze nam stale na put. Suradnja Predraga Martinjaka P´Eggya i Massima ponovno je rezultirala izuzetnom pjesmom koju voli publika, ali i radijski urednici.

Logični slijed bila je i realizacija videospota pod redateljskom palicom Radislava Jovanova Gonza koji je ovih dana imao i premijeru. Kako za njih i dalje nema predaje dokazuju nam i dalje dečki iz Parnog valjka koji nam s drugog mjesta poručuju Samo da znaš. Treće mjesto ovaj tjedan rezervirano je za Tonyja Cetinskog i pjesmu Jednom u životu, a veliki skok s 21. na 4. mjesto napravila je Crvena jabuka s najnovijim singlom Imam neke fore.

U prvih deset svoje mjesto pronašli su još i Natali DizdarGrijeh, Hladno pivoNa ovim prostorima, Opća opasnostNenapisana stranica, VatraBilo je dobro dok je trajalo, ali i TS Begini i Ivan Zak koji su se s pjesmom Obriši suze s čak 32. mjesta u samo tjedan dana popeli na 8.

Naravno, i ovaj put nije nedostajalo noviteta, pa  tako u prvih 40 imamo priliku vidjeti i SaneKoliko sam tvoj, LuftLjeto i Magazin s Isti kao ti.

Obradu podataka s ukupno 80 radijskih postaja za izradu liste vrši softverski sustav PlayKontrol.

Potpunu listu HR TOP 40 za 27. tjedan 2013. pogledajte OVDJE
Potpunu listu HR TOP 40 za 27. tjedan 2013. u PDF formatu preuzmite OVDJE

Kontakt

Unison hrvatski glazbeni savez
(sljednik bivšeg IHG-a)

Telefon: 01 3668 027
Fax: 01 3668 047
Adresa: Brozova 8a, Zagreb
E-mail: info@unison.hr