Massimo i '1 dan ljubavi' osvojili HR TOP 40

12.04.2015.

Foto: Mario Krištofić

Tjedan od 3. do 9. travnja bio je vrlo uspješan za Massima, koji je s pjesmom 1 dan ljubavi uspio osvojiti srca publike, ali i radijskih urednika i zauzeti sami vrh službene liste domaćih radijskih singlova, HR TOP 40.

"Već sam puno puta rekao kako u pjesmu 1 dan ljubavi, kao i u cijeli istoimeni novi album, vjerujem svim svojim bićem. Zato mi je drago da su to prepoznali i glazbeni urednici, koji se svakodnevno nalaze u doticaju s publikom.

Za pjesmu je snimljen i spot. Podjednako uživam u pjesmi i gledanju spota, a lijepo mi je znati da pjesma ima takav utjecaj na publiku da ju žele čuti ponovo i ponovo. Hvala im na tome", zadovoljno je prokomentirao Massimo.

Na drugoj poziciji nalazi se Boris Novković i pjesma Reci mi, dok je na visoko treće mjesto i to s prošlotjednog broja 28 stigao Tomislav Bralić & Klapa Intrade koji pjevaju o Zalutalom pogledu. Broj 4 ovog tjedna pripada premijernom singlu Nebo na mojoj strani koji izvodi zanimljiva petorka naziva Pravila igre, a na petoj poziciji Klapa Rišpet pjeva Fališ mi.

Kao novi ulazi ovog tjedan upisali su se Đani StipaničevPet slova, Dražen Zečić – Živote, ne budi grub i TS Od srca do srcaAnja.

Potpunu listu HR TOP 40 za 15. tjedan 2015. pogledajte i poslušajte ovdje
Potpunu listu HR TOP 40 za 15. tjedan 2015. u PDF formatu preuzmite ovdje

Kontakt

Unison hrvatski glazbeni savez
(sljednik bivšeg IHG-a)

Telefon: 01 3668 027
Fax: 01 3668 047
Adresa: Brozova 8a, Zagreb
E-mail: info@unison.hr