Elemental i dalje prvi na HR TOP 40

15.03.2015.

Foto: Maja Bota

Simpatična ekipa iz Elementala i ovog puta ima razloga za veselje jer su s pjesmom Goli i bosi ponovno dospjeli na sami vrh službene nacionalne liste radijskih singlova.

"Opa! I drugi tjedan na samom vrhu! Vijest nas je jako razveselila – neću lagati, potajno smo se nadali da ćemo se zadržati na vrhu, ali puno je dobrih pjesma na listi, pa eto, drago nam je da smo ipak zadržali poziciju. Hvala svim urednicima koji puštaju Goli i bosi i svim slušateljima što je traže u eteru! Očito nam svima treba malo više pozitive, čim je naš singl toliko popularan i emitiran. Pa hajdemo onda nastaviti u tom smjeru, šaljem pozdrave i pozitivu od Elementala!", rekla nam je Remi.

Kao i prošlog tjedna Vanna je sa svojim najnovijim glazbenim uratkom Probaj ponovno na broju 2, dok su treću poziciju zauzeli Neno Belan & Fiumens koji poručuju Jer je pjesma dio nas.

Ni ovaj tjedan nije nedostajalo noviteta, pa su tako među 40 najemitiranijih radijskih singlova svoje mjesto pronašli i Klapa Rišpet, koja na 10. mjestu pjeva Fališ mi, ali i Auguste, koje su se s pjesmom Budiš more u prvom tjednu emitiranja probile na 36. poziciju.

Potpunu listu HR TOP 40 za 11. tjedan 2015. pogledajte i poslušajte ovdje
Potpunu listu HR TOP 40 za 11. tjedan 2015. u PDF formatu preuzmite ovdje

 

Kontakt

Unison hrvatski glazbeni savez
(sljednik bivšeg IHG-a)

Telefon: 01 3668 027
Fax: 01 3668 047
Adresa: Brozova 8a, Zagreb
E-mail: info@unison.hr