Boris Novković s novom pjesmom izravno na broj 1 HR TOP 40

29.03.2015.
Foto: Foto: Bachrach i Krištofić 

Službena lista radijskih singlova koja mjeri popularnost aktualnih singlova (do 12 mjeseci od objave), donosi iznenađujući plasman za novu pjesmu Borisa Novkovića.

Naime, u prvom tjednu emitiranja pjesma Reci mi u potpunosti je osvojila urednike i publiku i odmah se popela na prvo mjesto HR TOP 40.

"Da mi je netko prije 30 godina kada sam započinjao svoju glazbenu odiseju rekao da ću 2015. godine biti prvi na nacionalnoj TOP ljestvici u društvu mladih i progresivnih glazbenih snaga ne bih mu vjerovao. Ipak glazba je oduvijek bila moj san, moja ljubav, moj život prije svega, a tek na kraju i posao. Hvala publici i hrvatskom radijskom eteru sto su prepoznali iskrenost u pjesmi Reci mi. Ovo će mi biti podstrek da nastavim pisati pjesme koje najviše volim, one koje nemaju rok trajanja. Hvala tekstopiscima Sonji Buljan i Bruni Kovačeviću i producentu Miri Buljanu, koji su osjetili moju melodiju i napisali pravi tekst, aranžman i produkciju. Hvala HIT Recordsu na sjajnom partnerstvu i vjeri u mene", zadovoljno nam je prokomentirao Boris.

Elemental se spustio za jednu poziciju pa su tako ovog puta s pjesmom Goli i bosi zauzeli drugo mjesto, dok je za najnoviji singl Hladnog piva Vjeruj u mene rezervirana pozicija broj 3.

Osim Borisa Novkovića koji je s ovotjednim novitetom zauzeo prvo mjesto, kao novi ulazi upisali su se i Massimo1 dan ljubavi, Pravila igreNebo na mojoj strani, Psihomodo popSupstance, MejašiKako da te zaboravim, Sandi Cenov feat. TifaSvadba te Ivan ZakJedan u nizu.


Potpunu listu HR TOP 40 za 13. tjedan 2015. pogledajte i poslušajte ovdje
Potpunu listu HR TOP 40 za 13. tjedan 2015. u PDF formatu preuzmite ovdje

Kontakt

Unison hrvatski glazbeni savez
(sljednik bivšeg IHG-a)

Telefon: 01 3668 027
Fax: 01 3668 047
Adresa: Brozova 8a, Zagreb
E-mail: info@unison.hr