2. Revija Urbane KulturE – EVO RUKE!

09.06.2015.

Koncertom Acoustic Bang u četvrtak, 11. lipnja u splitskom Đardinu počinje nacionalna smotra hrvatskih izvođača urbanih glazbenih stilova u rasponu od popa do jazza. 2. Revija Urbane KulturE – EVO RUKE! obuhvaća tridesetjedan svakodnevni večernji koncert uz brojna kulturno-glazbena gostovanja i preko dana.

Paleta visokokvalificiranih izvođača iz svih krajeva Hrvatske, njih preko 250, učinit će da ovaj moderni festival urbane glazbe postane sjecište kreativnih energija u centru Splita, na tako lipom mistu ka ča je Đardin.

Od porinovaca Grette, Boe i Sare Renar, veterana hrvatske scene Vedrana Božića i Plave Trave Zaborava, pa do nadolazećih snaga Repassage, Radio Aktiva i Rolin Humes, mala scena u Đardinu ponuditi će prezentaciju vrhunske kvalitete autorskog i izvođačkog umijeća hrvatskih glazbenih umjetnika.

2. Revija Urbane KulturE – EVO RUKE! je uvrštena u program Javnih potreba u kulturi Grada Splita za 2015. godinu, a ujedno je i dio manifestacije Spli’ski litnji koluri TZ Split. Više informacija o programskom sadržaju možete naći na stranici

www.revija-urbane-kulture.com.

Važno je napomenuti da je ulaz na sve dane festivala besplatan.

Kontakt

Unison hrvatski glazbeni savez
(sljednik bivšeg IHG-a)

Telefon: 01 3668 027
Fax: 01 3668 047
Adresa: Brozova 8a, Zagreb
E-mail: info@unison.hr