Glasnogovornik DPP2 štrajka!

18.04.2012. IHG

Kako Edo Majka svake dvije godine izdaje novi album, tako je 2012. godina rezervirana za Štrajk mozga, šesti po redu album Ede Maajke izlazi baš na Dan prodavaonica ploča 2!

Službena promocija, druženje Ede s fanovima i prodaja novog albuma održat će se u Dancing Bear dućanu u Gundulićevoj 7, u subotu, 21. travnja.

Kako je Edo glasnogovornik Dana prodavaonica ploča, izlazak albuma tempiran je točno na taj dan kao podrška cijeloj akciji, pa će tako ove subote Edo također obići i Croatia Records dućan u Bogovićevoj te novootvoreni Aquarius shop u Branimir centru, no službena promocija albuma –  druženje s fanovima i medijima – rezervirano je za Dancing Bear u centru grada, točno u podne.

Štrajk mozga donosi nam jedan Intro i 11 pjesama od koji su dvije već poznate, Imaš ti šta para te Panika, koje su munjevitom brzinom osvojile Edine slušatelje – svaka ima preko 150.000 pregleda i više stotina pozitivnih komentara!

Vjerujemo da će i ostale pjesme izazvati slične reakcije, što mogu nagovijestiti i komentari oduševljenja na teaser u kojem možete poslušati djelić svake nove pjesme i dobiti dojam o Štrajku mozga

Edinim riječima: Na albumu vas očekuje veliki spektar tema kojima sam se pozabavio, od panike do ljubavi i svega između. S obzirom da sam najviše toga (beatova) uzeo od Billyja, album ima taj njegov prepoznatljiv začin i produkcijski najviše podsjeća na Stigo Ćumur. Ima tu svega, od oldskul beatova, reaggea, dancehalla, dubstepa, tvrdog rock riffa, do zajebancije na temu džigere-narodnjaka.

(A upravo o ovom potonjem govori i Edin novi singl, Džigera beat, koji će svoju premijeru doživjeti sutra na Soundset Plavom te na Index.hr-u)

Na albumu je Edo ugostio Sašu Antića iz TBFa, Željka Pervana, Frenkija, Marchella, Kandžiju i Arsena Dedića

Pripremite se, 21. travnja počinje Štrajkanje, a kulminaciju doživljava 11. svibnja Edinim koncertom u Aquariusu!

Družimo se s Edom u subotu točno u podne u Dancing Bearu, vidimo se!

 

Prehodni članak:
Edo Maajka – glasnogovornik Dana prodavaonica ploča 2 (10.04.2012.)

 

Kontakt

Unison hrvatski glazbeni savez
(sljednik bivšeg IHG-a)

Telefon: 01 3668 027
Fax: 01 3668 047
Adresa: Brozova 8a, Zagreb
E-mail: info@unison.hr