Subota 21. travnja je Dan prodavaonica ploča 2

10.04.2012. IHG

IHG

Drugi Dan prodavaonica ploča ove će godine biti obilježen u subotu, 21. travnja, kada će u cijelom svijetu trgovine nosača zvuka svojim posjetiteljima prirediti nešto neuobičajeno. Od nastupa poznatih – ili manje poznatih a zanimljivih – izvođača do posebnih izdanja koja će biti u prodaji samo tog dana,  ljubitelji glazbe i neformalnog druženja s glazbenicima koji su im dragi i u hrvatskim će trgovinama ponovno doći na svoje.

Pozivamo vas da te (nadamo se sunčane) subote prošećete do svoje omiljene trgovine nosača zvuka i provjerite što nudi.

Ne želimo još otkrivati previše, ali možda vam možemo natuknuti da je lako moguće da će jedna velika zvijezda, nominirana za puno Porina ove godine, samo za taj dan objaviti live izdanje svog nedavnog koncertnog nastupa.

Možda nam se slučajno omakne i da će jedna otkačena rock grupa samo za tu priliku objaviti ograničeno vinilno izdanje svog moćnog albuma uz bonus pjesmu – trenutni hit koji pjevuše i mladi i stari.

Možda će jedan super popularni tamburaški band potpisivati svoj novi CD u jednoj trgovini u zagrebačkom centru?

Možda će tog dana biti službeno otvorena i nova velika trgovina gdje ćete u budućnosti pronalaziti glazbu u kojoj ćete uživati?

Moguće je još svašta. Ne želimo još previše otkriti ali sigurno je da će jedna velika zvijezda, trenutno jako daleko od Hrvatske, samo za tu priliku doći u Zagreb! Družit će se s medijima i publikom i odgovarati na stotine njihovih pitanja. Jer, ono što je Americi ove godine Iggy Pop, on je za nas: glasnogovornik Dana prodavaonica ploča 2 čiji novi CD svi željno iščekujemo!

Tko je on? Sad je pravo vrijeme za :-)

Nadamo se da smo vam dali misliti – i da se kao i mi u Institutu hrvatske glazbe, uz udruge koje ga s nama organiziraju i podržavaju – HDU, HGU i HDS – veselite tom danu. Uostalom, konačno imate savršen razlog ili opravdanje da odete na subotnju špicu u centru.

Kako je izgledao prošlogodišnji Dan prodavaonica ploča i tko se sve dobro provodio na njemu, pogledajte u našoj foto-galeriji

 

Pratite Institut hrvatske glazbe na

Facebooku 

i na Twitteru

Kontakt

Unison hrvatski glazbeni savez
(sljednik bivšeg IHG-a)

Telefon: 01 3668 027
Fax: 01 3668 047
Adresa: Brozova 8a, Zagreb
E-mail: info@unison.hr