Koncert za goste MAKK-a: Neno Belan & Fiumens Mediteran Orchestra!

Foto: Blagoja Borislav Pešić

Nakon službenog radnog programa u utorak 10. prosinca, ekskluzivno za sve sudionike Međunarodne autorske kreativne konferencije nastupit će jedan od najizvođenijih i najpopularnijih domaćih kantautora, Neno Belan, uz Fiumens Mediteran Orchestra.

Riječ je o 'proširenim' Fiumensima koji će ovom nastupu dati posebnost budući da je riječ o orkestru koji čine karakteristični mediteranski instrumenti. Mandolina, udaraljke, violina i glasovi klape učinit će da publika već poznate Belanove pjesme i hitove: Rijeka snova, Ulicama grada (Pjesma sreće), Galeb, Stojim na kantunu, Sunčan dan i mnoge druge doživi na nov, poseban način.

U nekoliko pjesama pridružit će im se i sve popularnija Klapa Kampanel, s kojom je Belan još prije nekoliko godina ostvario zajedničku suradnju najpoznatiju po već spomenutoj pjesmi Oceani ljubavi.

Kao višestruki dobitnik najuglednijih glazbenih nagrada, Neno Belan je sigurno izvrstan primjer vrhunskog autora i kreativca koji će dostojno predstaviti hrvatsku glazbenu scenu te zabaviti i domaće i strane goste konferencije.

Broj akreditacija za konferenciju je ograničen pa svim zainteresiranima preporučamo da osiguraju svoje mjesto i odmah popune Prijavu za Međunarodnu autorsku kreativnu konferenciju.

Program i raspored događanja na konferenciji pogledajte OVDJE
(Organizatori zadržavaju pravo izmjene programa)

Kontakt

Unison hrvatski glazbeni savez
(sljednik bivšeg IHG-a)

Telefon: 01 3668 027
Fax: 01 3668 047
Adresa: Brozova 8a, Zagreb
E-mail: info@unison.hr