Tony Cetinski okupirao HR TOP 40

Tony Cetinski je prošlog tjedna s aktualnim singlom Usne ledene stigao na sam vrh HR TOP 40, Službene nacionalne liste aktualnih radijskih singlova.

"Hvala publici koja me prati i radijskim urednicima koji daju priliku ljudima da me čuju. Naravno da sam sretan kada vidim moju pjesmu na broju 1. ali sam i izuzetno ponosan što su čak 4 pjesme s albuma Opet si pobijedila na HR TOP 40 ljestvici", komentirao nam je zadovoljni Tony najnoviji uspjeh.

Albumu uspješnom kod publike priznanje su odale i kolege glazbenici: ove godine ima najviše, čak 8 nominacija za Porin (uključujući Najbolji album, Pjesmu i Hit godine). I radijski urednici na 80 radijskih postaja čije emitiranje za Institut hrvatske glazbe prati sustav PlayKontrol,  očito se slažu da s njega imaju što odabrati.

Dok je Tonijeva pjesma zadnjih tjedana polako, ali sigurno krčila put do broja 1, čak su 3 sljedeće pjesme na listi potpuno nove: Na dobroj strani ljubavi Bojana Jambrošića je na 2. mjestu, slijedi suradnja Teške industrije i Kemala MontenaMajske kiše, a na broju 4. je Đani Stipaničev sa svježim glazbenim pitanjem 'Oće l' vrime?.

U top 10 prošloga tjedna svoje su mjesto izborili još i Luky, Colonia, TS Mejaši, Ivana Radovniković, Neno Belan & Fiumens feat. Ljetno kino i Silente.
 
Potpunu listu HR TOP 40 za 12. tjedna 2013. pogledajte i poslušajte OVDJE
Potpunu listu HR TOP 40 za 12. tjedna 2013. u PDF formatu preuzmite OVDJE

Kontakt

Unison hrvatski glazbeni savez
(sljednik bivšeg IHG-a)

Telefon: 01 3668 027
Fax: 01 3668 047
Adresa: Brozova 8a, Zagreb
E-mail: info@unison.hr