Parni valjak 4. put pobjednik na HR TOP 40


Foto: Brian Rasic

HR TOP 40, službena nacionalna lista aktualnih radijskih singlova (do 12 mjeseci od objave pjesme) četvrti put za redom ima istog pobjednika. Parni valjak sa singlom Samo da znaš apsolutno vlada eterom 80 radijskih postaja čije emitiranje za Institut hrvatske glazbe prati softverski sustav PlayKontrol.

Pjesma se neupitno najčešće emitira na najvećem broju postaja: barem se jednom "zavrtjela" na ukupno 54 postaje u tjednu od ponedjeljka 13. svibnja do nedjelje 19. svibnja. Proteklog je tjedna predstavljen i video spot, u režiji Žare Batinovića, što je sigurno dodatno pomoglo uspjehu pjesme.

Dosad je samo singl Tako rijetko si tu Ivane Radovniković četiri puta bio na vrhu nacionalne top liste, ali ne uzastopno: nakon tri Ivanine pobjede u 9. 10. i 11. tjednu 2013., dva tjedna je pobjednik bio Tony Cetinski s hitom Usne ledene, a  Ivana se po  "krunu"  vratila u 14. tjednu godine.

Uz njezinu pjesmu, u top 10 ovog su tjedna još i Natali Dizdar, Vatra, Porinom poneseni Neno Belan & Fiumens, Klapa s mora koju je "pogurao" Eurosong, Oliver Dragojević, Davorin i Bogovići, Hladno pivo, i – uspješni novitet – singl Čežnja Nine Badrić.

Pobjeda na Porinu sigurno je pomogla i Mayalesima da sa singlom Toliko smijeha ulete na 27. mjesto liste; od novih pjesama u prestižno društvo 40 najpopularnijih ušle su još i Priđi bez razloga E.T.-a, Na putu do sna klape Kampanel, 100 metara od sreće Radio Luksemburga, Bolje ne može Nede Parmać i Govori tiho Calida uz gostovanje Filipa Dizdara.
 
Potpunu listu HR TOP 40 za 20. tjedan 2013. pogledajte i poslušajte OVDJE.
Potpunu listu HR TOP 40 za 20. tjedan 2013. u PDF formatu preuzmite OVDJE.
 

Kontakt

Unison hrvatski glazbeni savez
(sljednik bivšeg IHG-a)

Telefon: 01 3668 027
Fax: 01 3668 047
Adresa: Brozova 8a, Zagreb
E-mail: info@unison.hr