Na After-Porin VIP partyju Porinovce zabavljaju Simbioza i Surka

Nakon svečane dodjele Porina u subotu 11. svibnja, glazbenici i ostali uzvanici Porina zabavljat će se na tradicionalnom After-Porin VIP Partyju. Ove će se godine on održati u diskoteci Colosseum hotela Savoy u Opatiji, od 23:30 do sitnih jutarnjih sati.

Disco & beach bar Colosseum je od najpoznatijih noćnih odredišta opatijske rivijere tijekom ljetnih mjeseci. Nalazi se na atraktivnoj lokaciji u središtu Opatije i slovi za jedan od najljepše uređenih lokala uz more na Jadranu. Uz slavljenički pjenušac tamo će nakon 20. Porina slaviti prijašnji i najnoviji dobitnici najprestižnije glazbene nagrade.

Za zabavu je u prvom dijelu noći zadužen trio Simbioza, a u drugom dijelu sve će na ples natjerati Surka Beatbox Live Performance s gostima iznenađenja. Smijemo reći samo to da je lako moguće da će to biti neki, hm… dobitnici Porina!

Trio Simbioza, punog naziva Simbioza raka samca i moruzgve, nastao je 2008. s ciljem spajanja raznih glazbenih stilova u cjelinu u kojoj dominira čelo kao solo instrument. Svira ga Stanislav Kovačić Stane. Na gitari je Davor Doležal Dugi, a za ritam, pjevanje i zdravu dozu adrenalina zadužen je Ante Prgin Surka.
 
U solo izdanju, Surka Beatbox Live Performance je multi-instumentalist, bubnjar, pjevač, producent i glazbeni inovator vedrog i zaigranog duha. Radi beatbox s mikrofonom i loop mašinama, stvarajući fraze od kojih nastaje kompletna pjesma - nema unaprijed pripremljenih loopova, mp3-ca, CD-a ni sekvencera! Improvizacija svaku pjesmu čini neponovljivom jer, vođena atmosferom, nastaje u trenu. Glazba koju proizvodi je plesnog karaktera, a žanrovski tu ima funka, reaggea, duba, dubstepa, drum&basea, afro ritmova i naravno, housea i techna.
 
A kad su uz njega i posebni gosti, to je zajamčeno dobar provod. Sad još samo treba ući unutra…

Kontakt

Unison hrvatski glazbeni savez
(sljednik bivšeg IHG-a)

Telefon: 01 3668 027
Fax: 01 3668 047
Adresa: Brozova 8a, Zagreb
E-mail: info@unison.hr