Ivana Radovniković ponovno prva na HR TOP 40!

Prvi put otkada Institut hrvatske glazbe objavljuje HR TOP 40, Službenu nacionalnu listu aktualnih radijskih singlova (ne starijih od 12 mjeseci), jedna se pjesma vratila na prvo mjesto.
 
Tako rijetko si tu, fenomenalni uspješni singl Ivane Radovniković u ožujku je čak 3 tjedna za redom bio br. 1. Protekla 2 tjedna na vrhu ga je smijenio novi hit Tonyja Cetinskog Usne ledene, ali pjesma koju je Ivana napisala sa Stjepanom Markovićem očito je ljubimac radijskih urednika.

Softverski sustav PlayKontrol evidentirao je da je upravo ona prošlog tjedna, od 1. do 7. travnja, bila najpopularnija na 80 radijskih postaja koje su uključene u ovaj pregled airplaya.

"Pjesma je u vrhu već 10 tjedana, od toga 4 tjedna na broju 1", komentira Ivana Radovniković, i sama iznenađena: "Drago mi je da je našla mjesto pod suncem i da je zaživjela među ljudima. Sretna sam zbog svih pozitivnih poruka koje dobivam sa svih strana i da se publici sviđa spot koji je upravo krenuo u emitiranje jer daje pjesmi dimenziju koja je do sada bila prepuštena samo mašti".
 
Prvih 12 pjesama na listi uglavnom su izmiješale mjesta u odnosu na prethodni tjedan: potpuno nova pjesma koja je ušla na 13. mjesto je Treba mi ruka tvoja Šime Jovanovca. Nove su na listi i Jolina Bailando solo na 16. mjestu, Nirvana Jelene Rozge na 18., Oni govore rock dvojca Gatuzo na 23. mjestu te Ljubav nema pravila grupe Buđenje na 28. mjestu.
 
Potpunu listu HR TOP 40 za 14. tjedan 2013. pogledajte i poslušajte OVDJE
Potpunu listu HR TOP 40 za 14. tjedan 2013. u PDF formatu preuzmite OVDJE

Kontakt

Unison hrvatski glazbeni savez
(sljednik bivšeg IHG-a)

Telefon: 01 3668 027
Fax: 01 3668 047
Adresa: Brozova 8a, Zagreb
E-mail: info@unison.hr