Ivana Radovniković na vrhu HR TOP 40!

'Tko čeka – dočeka', moglo bi se reći za pobjednicu na novoj listi HR TOP 40, Službenoj nacionalnoj listi radijskog emitiranja aktualnih domaćih singlova (do 12 mjeseci od objave singla). Pjesma Tako rijetko si tu mlade Zadranke Ivane Radovniković protekla je dva tjedna bila na 2. mjestu po emitiranju na 80 radijskih postaja koje za Institut hrvatske glazbe prati softverski sustav PlayKontrol. U prošlom se tjednu, od ponedjeljka 25. veljače zaključno s nedjeljom 3. ožujka, probila na broj 1.

"Jako sam sretna i ponosna jer svi koji smo radili na ovoj pjesmi smo zaista vjerovali u nju, a prvo mjesto velika je potvrda i nagrada za sav trud", kaže nam Ivana. "Želim svima zahvaliti na podršci koju primam ovih dana, od publike, struke, radijskih urednika i medija jer su ovoj pjesmi širom otvorili svoja vrata. Mislim da se svatko danas može prepoznati u ovoj priči i da je to ono što je privuklo slušatelje. Spot je uskoro gotov s montažom i veselim se premijeri".

Unutar Top 10 prošlog tjedna su se uglavnom "presložili" izvođači koji su tamo bili i prethodnog tjedna: radijskim urednicima i publici i dalje se dopada duet Ivane Husar i Massima te singlovi Lane Jurčević, Marije Husar, Colonije, Severine i Tonija Cetinskog. U društvo 10 najpopularnijih ušle su i pjesme Sinova ravnice i Lee Dekleve, prijašnjih tjedana nešto niže plasirane.
9. tjedan 2013. bio je dobar i za Lukya – njegova nova pjesma Ništa kao i skladba Cvijet grupe En Face jedini su noviteti na HR TOP 40.
 
Potpunu listu HR TOP 40 za 9. tjedan 2013. pogledajte i poslušajte OVDJE
Potpunu listu HR TOP 40 za 9. tjedan 2013. u PDF formatu preuzmite OVDJE

Kontakt

Unison hrvatski glazbeni savez
(sljednik bivšeg IHG-a)

Telefon: 01 3668 027
Fax: 01 3668 047
Adresa: Brozova 8a, Zagreb
E-mail: info@unison.hr