HR TOP 40 – Radio voli Ivanu Radovniković

Pjesma Tako rijetko si tu i prošlog je tjedna bila najpopularnija pjesma na 80 radijskih postaja u zemlji. Pjesma Ivane Radovniković se treći tjedan za redom našla na vrhu Službene nacionalne liste Instituta hrvatske glazbe, za koji sustav PlayKontrol prati emitiranje aktualnih singlova (do 12 mjeseci od objave kao službenog singla).
 
"Kada  je pjesma  prvi put stigla na 1. mjesto HRTOP40 bila sam oduševljena. Nadala sam se tome jer  je  slušatelji stvarno vole. Sljedećeg sam tjedan bila sam presretna jer je to bila potvrda prvom tjednu i dokaz da je pjesma zasluženo došla na  vrh. A sada mogu samo reći – jeeeeeee !"  komentirala je ovu vijest Ivana. Javnosti će u četvrtak predstaviti i spot za svoj nenadano veliki hit.
 
Istu poziciju kao prošlog tjedna na listi je zadržala i Severina s pjesmom Dobrodošao u klub – 2. mjesto.

Tjedan od ponedjeljka 11. ožujka do nedjelje 17. ožujka nije donio velike novosti: prvih 15 pjesama uglavnom se "promiješalo" na listi. Izdvajamo visok novi ulaz mladog dubrovačkog rock benda Silente s njihovim prvim singlom: 11. mjesto govori da se radijskim urednicima njihova Terca na tišinu jako sviđa.
 
Na HR TOP 40 još su 2 nova ulaza: Giulianov Hotel Sudbina i skladba Kad tad u izvedbi Pamele Ramljak.
 
 
Potpunu listu HR TOP 40 za 11. tjedan 2013. pogledajte i poslušajte na OVDJE
 
Potpunu listu HR TOP 40 za 11. tjedan 2013. u PDF formatu preuzmite OVDJE

Kontakt

Unison hrvatski glazbeni savez
(sljednik bivšeg IHG-a)

Telefon: 01 3668 027
Fax: 01 3668 047
Adresa: Brozova 8a, Zagreb
E-mail: info@unison.hr