Baby Blue – pobjednici drugog kruga SonaraDrugi krug projekta Sonar došao je svom kraju. Nakon dugog i pomnog preslušavanja žirija i čitatelja net.hr-a pala je odluka da je najbolja snimka ona benda Baby Blue.

Prema rezultatima ankete, u kojoj je sudjelovalo 646 čitatelja, bend Baby Blue zaslužio je titulu pobjednika drugog kruga projketa Sonar. Preko 50%, točnije 326 glasova otišlo je u njihovu korist, dok je mladi hip-hoper Jizzy osvojio 212, a Lonelly Passangersi 108 glasova.

Time je bend Baby Blue dobio prekoruku Net.hr-a i HDS-a prema našim diskografskim kućama, a mi im želimo svu sreću i puno uspjeha u daljnjem probitku na glazbenu scenu.

A projekt SONAR ide dalje, u potragu za novim mladim autorima. U trećem krugu o sudbinama novopridošlih snimki odlučivat će novi žiri u sastavu: Ivan Dečak, Aljoša Šerić i Massimo.

Sve što trebate učiniti je na e-mail adresu sonar@portal.net.hr poslati svoju SNIMKU, fotografiju, nekoliko rečenica o sebi, svom bendu i VIDEO koji ste snimili mobitelom ili bilo kakvom amaterskom kamerom u svojoj garaži.


Video je potreban iz razloga što je projekt SONAR udružio snage i s CMC televizijom, koja otvara svoja vrata mladim glazbenim talentima.

Tako će vam se možda pružiti prilika da se vaš 'spot' zavrti u glazbenim emisija CMC-a, subotom u 21.00 u Backstageu te četvrtkom u 1.00 u Demo bloku.

Nakon što se pročuje za vas i prepozna vas stručno uho žirija, važno je i da vas publika prihvati. Stoga ćete, ako uspijete zadovoljiti žiri, biti prepušteni sudu čitatelja, koji će od snimki koje izabere žiri, odabrati najbolje koji će dobiti preporuku HDS-a i Net.hr-a prema diskografskim kućama.

Kontakt

Unison hrvatski glazbeni savez
(sljednik bivšeg IHG-a)

Telefon: 01 3668 027
Fax: 01 3668 047
Adresa: Brozova 8a, Zagreb
E-mail: info@unison.hr